مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ با حضور دکتر محمد شیخ‌زاده، سرپرست دانشگاه و دکتر علی‌اکبر یحیی‌آبادی، معاون آموزشی دانشگاه در محل سالن جلسات دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.

در این مراسم، از زحمات و تلاش‌های دکتر محمد ریحانی در مدت زمان تصدی سمت «ریاست دانشکده علوم انسانی دانشگاه» تقدیر گردید و دکتر محمد شبانی در حکمی به‌عنوان «سرپرست دانشکده علوم انسانی دانشگاه» منصوب گردید.

متن حکم دکتر شبانی:

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی جناب‌عالی و بنا به نتیجه آراء انتخابات اعضای هیات علمی دانشکده علوم انسانی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۵ به‌عنوان "سرپرست دانشکده علوم انسانی" منصوب می‌شوید. امید است در پناه ایزد‌منان و استفاده از نظر متخصصان و همفکری و همکاری با دیگر مدیران دانشگاه در پیشبرد اهداف آن دانشکده و انجام وظایف محوله با رویکرد برنامه‌محوری و تحول گرایی خصوصاً در فراهم نمودن زمینه و فرصت لازم برای تربیت متخصصین و کارشناسان کارآمد مورد نیاز جامعه در حوزه های مختلف و توجه به حل مشکلات در حوزه علوم انسانی و هدایت پژوهش های اعضای هیات علمی این دانشکده در راستای اهداف شعار سال (تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین)، موفق و مؤید باشید.

مزید توفیقات جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی و فساد ستیز را از درگاه خداوند متعال خواستارم.