انتصاب دکتر ملاحت امانی به سمت رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد، در حکمی دکتر ملاحت امانی ینگجه عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم تربیتی، مشاوره و راهنمایی را به سمت «رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه» منصوب کرد.

در این حکم خطاب به دکتر امانی آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جناب‌عالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم فرهنگی و دانشجویی به موجب این ابلاغ از تاریخ ۱۴۰۰/۰۷/۱۹ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی برای مدت دو سال به‌عنوان "رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه" منصوب می‌شوید. امید است با لطف و عنایت پروردگار متعال در پیشبرد اهداف دانشگاه و در انجام مسئولیت‌های محوله با رویکرد برنامه‌محوری و کیفیت‌گرایی موفق و مؤید باشید.